Islamic Republic of IRAN

Change Language

 
  صفحه اصلی محصولات خواص درمانی انار  انار نی ریز خط تولید کارخانه تماس با ما
   خواص درمانی انار  

  خواص درمانی انار

 
انار داروی دردها
 
انار سرشار از ویتامین
 
آشپزی آسیایی

 
انار و درمان بیماریها

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 
انار داروی دردها
 

این میوه به عنوان یک میوه برتر نام برده شده که می تواند از قلب محافظت کند. دانشمندان پی برده اند که نوشیدن روزانه یک لیوان آب انار می تواند بیماری تنگی عروق قلبی (Cardiovascular) را کاهش دهد. دانشمندان معتقدند که آب انار در مقایسه با آب میوه های دیگر و چای سبز دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان است. این خبر خوبی است زیرا آنتی اکسیدان ها موادی هستند که بطور طبیعی در گیاهان یافت می شوند و می توانند بدن را در مقابل رادیکالهای آزاد محافظت کنند. رادیکالهای آزاد مواد شیمیایی مضری هستند که از طریق اکسیداسیون در چربی خون تغییراتی را بوجود آورده و باعث سخت شدن شریانها می شوند.  بیشتر بدانید >>

متن مقاله : مجله بهکام، درباره انار، شماره 44، بهمن 1383
نویسنده : Ms Jini Reddy
ترجمه : خانم شهین عباس نژاد اورنگ

 
 
انار سرشار از ویتامین
 

انار سرشار از ویتامین های E , C , B , A است وحاوی ماده ای به نام کرمانانتین است که برای کبد مفید بوده، رنگ رخسار را باز می نماید. در رشد اطفال کمک می کند، اعصاب را تقویت می کند و حرکات روده را تحریک می کند، شک و دودلی را از بین می برد. ضد استفراق و ضد ویار زنان باردار است. خون ساز و مدَر و بهترین دارو برای اسهال، پیوره، خونریزی لثه، یرقان، امراض جلدی، تب های صفراوی، کرم کدو و خواص دیگر است.
به واسطه وجود ترکیبات شیمیایی متعددی که در بخشهای مختلف گیاه وجود دارد، خواص فراوانی در انار دیده می شود. الکالوئیدها، تانن ها موادی هستند که به میزان زیادی در گیاه یافت می شوند. کلییه قسمت های درخت انار حاوی تانن هستند، اگر چه میزان آن متغیر است. تانن ها اثری قابض و نسبتا قوی دارند.  بیشتر بدانید >>

 
 

متن مقاله : مجله بهکام، درباره انار، شماره 44، بهمن 1383
نویسنده : Ms Jini Reddy
ترجمه : خانم شهین عباس نژاد اورنگ
 
 

آشپزی آسیایی

 

آشپزهای خاورمیانه و آسیای میانه هنگام آشپزی همیشه مقداری میوه در دسترس داشته اند. در آذربایجان با انار سس مخصوصی به نام نارشراب (آب انار) درست کرده و از آن به عنوان چاشنی فیله ماهی اوزون برون استفاده می کنند. همچنین در گرجستان از دانه های انار برای تهیه سالاد و چاشنی غذاهای گوشتی استفاده می کنند.
در ایران نیز برای تهیه خورشت فسنجان از عصاره انار یا رب انار استفاده می شود، این غذا بسیار مغذی بوده و دارای طعم عالی است.  بیشتر بدانید >>
 
 

متن مقاله : مجله بهکام، درباره انار، شماره 44، بهمن 1383
نویسنده : Ms Jini Reddy
ترجمه : خانم شهین عباس نژاد اورنگ
 
 
مقاله انار و درمان بیماری ها
 

انار سرشار از ویتامین های E , C , B , A است وحاوی ماده ای به نام کرمانانتین است که برای کبد مفید بوده، رنگ رخسار را باز می نماید. در رشد اطفال کمک می کند، اعصاب را تقویت می کند و حرکات روده را تحریک می کند، شک و دودلی را از بین می برد. ضد استفراق و ضد ویار زنان باردار است. خون ساز و مدَر و بهترین دارو برای اسهال، پیوره، خونریزی لثه، یرقان، امراض جلدی، تب های صفراوی، کرم کدو و خواص دیگر است.  بیشتر بدانید >>
 

 
 
 
   درباره مزرعه سبز  |  نقشه سایت  |  تماس با ما

تمامی حقوق ثبت شده. شرکت مزرعه سبز 1383