Islamic Republic of IRAN

Change Language

 
  صفحه اصلی محصولات خواص درمانی انار  انار نی ریز خط تولید کارخانه تماس با ما
   خط تولید کارخانه > مراحل تولید  

  آشنایی با خط تولید

  مراحل تولید

  ظرفیت تولید

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 
 
آشنایی با مراحل تولید
 

در مرحله اول پس از دریافت انار٬ انار ها سورت و شسته می شوند. در مرحله بعدی انارها توسط بالابر  به دان گیرهای انار که کار جداسازی پوست از دانه را به عهده دارند وارد می شوند. پوست انار از دستگاه خارج شده و به بیرون از سالن تولید جهت انجام فرآوری های بعدی انتقال می یابد. دانه ها توسط مونو پمپهایی که زیر هر یک از دانه گیر ها قرار دارد به مخزن ذخیره هدایت می شود. سپس دانه ها توسط مونو پمپ از زير مخزن به دو دستگاه پرس وارد مي شوند. پرس ها از نوع تیوبی بوده كه از شکسته شدن هسته جلوگیری می کند یا به عبارت دیگر توانایی شکستن هسته را ندارد در نتيجه آب انار طعم و مزه طبيعي خود را حفظ كند. دانه ها پس از آبگيري به عنوان ضایعات جهت انجام فراوری های بعدی  بوسيله دو نوار اسكرو از سالن توليد خارج مي شود. آب انار پس از فیلتر شدن اولیه توسط ویبراتور به مرحله پاستوريزاسیون وارد مي شود در این سیستم آب انار را بوسيه بخار غیر مستقیم تا 80 - 90  درجه سانتيگراد گرم، سپس به وسیله برج خنک کن (cooling Tower) دما را به  35 در جه سانتيگراد كاهش  مي دهیم. محصول پاستوريزه شده جهت آنزيم زنی به مخازن فاینینگ منتقل مي شود. پس از آنزیم زنی و بدست آوردن شفافیت لازم و تایید کنترل کیفیت فیلتراسیون انجام می شود. مجموعه فیلتراسیون شامل  Ultra Filterفیلتر خلا و فیلتر گزیل گر می باشد.
اوراپراتور يا تغليظ مرحله بعدي است. محصول فيلتر شده پس از طي مراحل مختلف با درجه بریكس مورد نظر از اين قسمت خارج مي شود. روش كار در قسمت اوراپراتور چنین است كه محصول ابتدا وارد يك پيش گرمكن
Preheater شده دماي آن بالا رفته و وارد مبدلهاي حرارتی جهت انجام تبادل حرارتی مي شود این مبدل ها صفحه ای هستند که تبادل حرارت را سریع تر می کنند آب انار گرم شده با دمای 70 تا 80 درجه وارد سپراتور شده که در این سیستم تحت خلا بخا آب موجود در انار گرفته شده و طی 2 مرحله محصول غلیظ می شود در مرحله اول به بریکس 35 و در مرحله دوم به بریکس مورد نظر یعنی 65 می رسد. در این سیستم تغلیظ چون محصول در شرایط خلا به بریکس مورد نظر می رسد لذا طبیعی است که رنگ و شفافیت محصول حفظ می شود.  كنسانتره توليد شده وارد مرحله استريل شده كه محصول تا دماي 108 درجه سانتيگراد رسیده و سپس به دماي 24 درجه سانتيگراد افت مي كند. محصول استريل شده براي بسته بندي به فيلر (Filler)منتقل مي شود و در كيسه ها اسپتيك 220 ليتري (285 كيلوگرمي) ذخيره شده و اين كيسه ها در بشكه قرار مي گيرد. بشكه
هاي حاوي محصول بلافاصله به سردخانه منتقل و در دماي 18- درجه سانتيگراد(زير صفر) نگهداري مي شود.

 

 

 

 
 
 
   درباره مزرعه سبز  |  نقشه سایت  |  تماس با ما

تمامی حقوق ثبت شده. شرکت مزرعه سبز 1383